SIJOITTAMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN HELPPOA!

PAKETT

1

AVAIMET KÄTEEN -VIIMEISTELY ASUNTO

Arte Galeriimajan asunnot voidaan ostaa perinteisenä avaimet käteen -ratkaisuna. Tässä tapauksessa parketti, listat, upotetut valaisimet ja sisäovet on jo asennettu, seinät maalattu ja kylpyhuone kalusteineen valmis.

PAKETT

2

ASUNTO SISÄÄNRAKENNETUILLA HUONEKALUILLA

Sisäänrakennetuilla huonekaluilla - paketissa asennamme lisäksi avaimet käteen - viimeistelylle myös eteisen vaatekaapin ja keittiökalusteet (sis. pesuallas, hana ja integroidut keittiökoneet). *

 

*Kysy paketin saatavuudesta myyntikonsultilta.

INNOVATIIVINEN

OVIRATKAISU

Telliskivi 49 projekti tarjoaa sijoittajalle merkittävää lisäarvoa. Asennamme omistajan pyynnöstä uusiin Arte Galeriimajan asuntoihin älykkään oviratkaisun, jonka avulla voit hallinnoida kodin pääsyjärjestelmiä joustavasti. Älykkäällä ovijärjestelmällä varustettu ovi voidaan avata avaimella, etäältä tai näppäimellä oikean koodin.

Asunnon omistaja voi luoda ovikoodeja oven hallintaympäristössä verkossa. Siellä omistaja voi määrätä ovikoodille myös ajanjakson, jolloin ovikoodi toimii, sekä ovet jotka avautuvat ovikoodilla. Älykäs oviratkaisu voidaan yhdistää online-varausjärjestelmiin. Tällöin ovikoodin voimassaolo alkaa chek-inistä ja loppuu check-outiin.

Pääsyjärjestelmien hallinnoiminen älykkään oviratkaisun avulla on helppoa, nopeaa ja sen voi tehdä kotoa käsin. Yhdistettynä talossa saatavilla oleviin lisäpalveluihin vuokranantajan ei tarvitse käydä vuokralle annettavassaan Telliskivi 49 asennossa itse – se säästää sijoittajan arvokasta aikaa ja muuttaa usean asunnon samanaikaisen hallinnoimisen mukavaksi.

LISÄPALVELUT

Lisäpalvelujen saatavuus tarkoittaa sitä, että asunnon omistajan ei tarvitse halutessa mennä paikan päälle vuokralaisen vaihtuessa – siivous- ja pyykinpesupalvelu tai remonttimies, joka valmistelee asunnon seuraavaa vuokralaista varten, voidaan tilata tarvittaessa etäältä.

MIKÄ ON SINULLE TÄRKEINTÄ SIJOITTAESSA TALLINNASSA SIJAITSEVAAN KIINTEISTÖÖN?

Sijainti Telliskivin luovaa keskusta vastapäätä, Kalamajan ja Pelgulinnan rajalla, keskustan ja vanhan kaupungin välittömässä läheisyydessä
Hyvin suunnitellut asunnot, joissa on isot ikkunat ja parvekkeet
Älykäs oviratkaisu etähallintamahdollisuudella ja lisäpalvelujen saatavuus talossa
Alueen edut – ravintolat, kahvilat, Balti jaaman tori, nuorekas yhteisö ja kätevä logistiikka.
LÄHETÄ

Nopeasti kasvava ja suosittu alue Mukavat kaksiot, alk. 41 m2 Asunnon vuokralle antaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kalamaja – loistava elinympäristö!

Arte Galeriimaja sijaitsee yli 200 luovaa yritystä yhdistävää Telliskivin luovaa keskusta vastapäätä. Nuorekkaalla ja houkuttelevalla alueella on laaja valikoima vapaa-ajan viettämismahdollisuuksia. Jos tämä ei riitä, niin vihreä Kalamaja on kävelyetäisyydellä.

Keskusta ja vanha kaupunki on 15 minuutin kävelymatkan tai lyhyen raitiovaunumatkan päässä. Jos olet etsinyt sijoituksellesi logistisesti loistavaa sijaintia, niin olet löytänyt etsimäsi. Ota yhteyttä ja puhutaan lisää Arte Galeriimajan sijoitusmahdollisuuksista!

Telliskivi 49 taloa suunnitellessa aloitettiin erittäin hyvin suunnitelluista asunnoista, joiden ympärille asetettiin sen jälkeen alueeseen sopiva arkkitehtuurinen kuori. Suurimmalla osalla kaksioista on kätevä lisävarastotila ja etelään päin avautuvat parvekkeet, jotka pyydystävät iltapäivä- ja ilta-auringon säteitä.

Kodin jatkeeksi on talon yhteiskäytössä oleva aula, joka antaa talon sisällä lisäarvoa yhteisenä avarana lisätilana. Kuulostaa hyvältä? Ota yhteyttä ja puhutaan lisää Arte Galeriimajan sijoitusmahdollisuuksista!

Etsitkö asuntoa pitkäaikaista vuokralle antamista varten tai haluatko tarjota asuntoa vuokralle lyhytaikaisesti? Arte Galeriimaja sopii molempiin tarkoituksiin. Asuntojen koot ovat juuri sellaisia, että niissä on mukava asua pitkään tai vuokrata niitä myös lyhytaikaisesti. Ovikoodilla aukeavilla asunnoilla on myös etähallintamahdollisuus, joka tarkoittaa sitä, ettei Sinun tarvitse juosta antamaan avaimia, vaan voit luoda ovikoodit vaikka kotoa käsin.

Lisäpalvelujen saatavuus tarkoittaa sitä, ettei Sinun tarvitse haluttaessa mennä paikan päälle – voit tilata etäältä siivous- ja pyykinpesupalvelun tai remonttimiehen, joka valmistelee asunnon seuraavaa vuokralaista varten. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten Arte Galeriimaja laitetaan sijoituksenasi toimimaan!

Arte Galeriimajan lähiympäristöstä löytyy ravintoloita ja katuruokaa, kahviloita, putiikkeja, harrastus- ja taidekauppoja sekä esimerkiksi pyörästudio ja hieronta. Luovan keskuksen vieressä sijaitsee juuri valmistunut Balti jaaman tori, josta löytyy kaikki tarvittava arkeen – jotta vatsa olisi täynnä ja raikasta ruokaa pöydällä.

Pyörä- ja kävelytiet, muutaman sadan metrin päässä sijaitseva raitiovaunupysäkki ja uudistettava tieverkko auttavat asukkaita liikennöimään alueella murheettomasti. Telliskivin luova keskus sekä Kalamajan nuorekas ja ponteva yhteisö luo uusille asukkaille miellyttävän asuinalueen, jossa viettää aikaa. Haluaisivatko vuokralaisesi asua tällaisella alueella? Jos vastaus on kyllä, niin ota yhteyttä!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070