ARTE GALERIIMAJA – TYYLLIKKÄÄN KÄYTÄNNÖLLISYYDEN PERIKUVA

Etsit asuntoa Tallinnassa, joka olisi yhtä ilmeikäs kuin Sinä? Olet perillä. Arte Galeriimaja Telliskivin luovaa keskusta vastapäätä tuo yhteen ne, joille kauneus on elämäntapa ja mukava käytännöllisyys välttämätöntä.

Talo, jossa sisustuselementteinä on käytetty balsamoitua sammalta ja puulehden motiiveja, tarjoaa tilan Sinun ja ystäviäsi tapaamisille sitä varten suunnitellussa aulassa. Pyörä mahtuu taloon myös kätevästi – voit viedä sen hissillä asuntoon tai lukita pyörävarastoon.

Arte Galeriimajassa asuessa on lähelläsi Kalamaja ja Telliskivin luova keskus, josta on nopeasti kasvanut Viron luovan yrittäjyyden urbaani ja moderni keskus. Mitä muuta voisit toivoa?

MIKSI PERUSTAISIT KODIN ARTE GALERIIMAJAAN?

 • LOISTAVA SIJAINTI

  Arte Galeriimaja sijaitsee Kalamajan ja Pelgulinnan rajalla, kävelyetäisyydellä vanhasta kaupungista ja keskustasta. Se tuo kotisi välittömään läheisyyteen satoja työ-, vapaa-ajan vietto- sekä viihdemahdollisuuksia.

 • KAIKKI TARVITTAVA LÄHELLÄ

  Telliskivin luova keskus ja Kalamajan laaja valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monipuolinen tuotevalikoima Balti jaaman torilla ruokakauppoine ja ravintoloineen. Kaikki tämä viiden minuutin kävelyetäisyydellä uudesta kodistasi.

 • TELLISKIVIN LUOVAN KESKUKSEN LÄHEISYYS

  Tallinnan luovuuden Mekka sijaitsee Telliskivi 49 välittömässä läheisyydessä. Yli 200 luovaa yritystä, raikkaat ideat ja lukuisat kulttuuriyhdistykset tekevät Arte Galeriimajan asukkaiden elämän mielenkiintoiseksi.

 • MAHDOLLISUUDET JA LISÄPALVELUT

  Yhdessä Arte Galeriimajan asunnon kanssa voit ostaa myös parkkipaikan pihalle tai maanalaiseen autotalliin. Pyörän voit lukita pyörävarastoon sisäpihalla tai viedä kotiin isolla hissillä. Mukavaa asumista varten on saatavilla myös siivouspalvelu, pyykinpesupalvelu ja remonttimies.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070