24.01.2019

Miellyttävän raikas Viron talvi on täydessä vauhdissa, kuten myös Arte Galeriimajan asuntojen myynti. Vaikka sanotaankin, että "Ei oo hoppu hyväks eikä kiire kunniaks", niin kaikkien ketkä vielä haluavat itselleen Arte Galeriimajan asunnon, kannattaa kiirehtiä – 82:sta asunnosta on jäljellä vielä 5!

06.12.2018

Marraskuun alkupuolella valmistui Arte Galeriimajan aula ja malliasunto, jotka antoivat jo melko valmiin talon tunteen. Todellisuudessa talon valmistumiseen menee vielä aikaa, sillä työt päättyvät vasta ensi keväänä.

04.12.2018

Kaikki Artge Galeriimajan malliasunnon esittelyssä käyneet varmasti huomasivat, että mielenkiintoiset ja ekspressiiviset maalaukset antoivat stabiloidun sammaleen kanssa viihtyisässä aulassa tilalle luonnetta. Kyseessä on Elina Kasesalun maalaukset, jotka hän on luonut eritoten Arte Galleriimajalle. Maalaukset rupeavat koristelemaan aulan lisäksi myös rakennuksen käytäviä, luodakseen miellyttävän ilmapiirin yhteisille tiloille.

06.11.2018

Meillä on ilo kutsua teidät kaikki Arte Galeriimajan (Telliskivi 49) malliasunnon ensiesittelyyn 13. marraskuuta 12.00–19.00. Malliasunnon lisäksi myös aula on valmis ja tarjoamme esittelyn kunniaksi esittelypäivänä ostopäätöksen tehneille erikoistarjouksena Älyovi-ratkaisun ilmaiseksi!

06.09.2018

Aktiiviset kiinteistömarkkinat ja edulliset rahoitusolosuhteet innostavat ihmisiä harkitsemaan kiinteistösijoittamista yhä useammin. Vuokraamista varten ostettu asunto mahdollistaa pääoman sijoittamisen ja passiivista tuloa tuottavan investoinnin luomisen.

Alla Tõnu Toompark, Viron tunnetuimpia kiinteistöasiantuntijoita, on tuonut esille 7 asiaa, jotka kannattaa huomioida vuokralle annettavaa asuntoa ostaessa. 

30.08.2018

He, jotka seuraavat Telliskivi 49 työmaata päivittäin, tietävät jo, että jonkin aikaa sitten Arte Galeriimajan kattoparruihin ilmestyi seppele. Se tarkoitti sitä, että oli aika järjestää rakennustiimille pienet, mutta perinteiset juhlat.

31.07.2018

Ihanista kesäsäistä ja auringosta huolimatta työt Telliskivi 49 osoitteessa ovat edenneet sujuvasti. Arte Galeriimajan kerrokset ovat valmiina ja tällä hetkellä asennetaan kattopaneeleja, jonka jälkeen ladotaan kaide ja aloitetaan kattotöillä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070