Kaikki Artge Galeriimajan malliasunnon esittelyssä käyneet varmasti huomasivat, että mielenkiintoiset ja ekspressiiviset maalaukset antoivat stabiloidun sammaleen kanssa viihtyisässä aulassa tilalle luonnetta. Kyseessä on Elina Kasesalun maalaukset, jotka hän on luonut eritoten Arte Galleriimajalle. Maalaukset rupeavat koristelemaan aulan lisäksi myös rakennuksen käytäviä, luodakseen miellyttävän ilmapiirin yhteisille tiloille.

Elina Kasesalu on monipuolinen taiteilija, joka on oppinut muotoilua Tarton Taidekoulussa ja valmistunut EKA:n (joka on ollut syyskuusta lähtien vain 10 minuutin kävelyetäisyydellä Arte Galeriimajasta) graafisen suunnittelun osastolta. Päivittäin Elina kuvittaa, maalaa, tekee graafista suunnittelua, valokuvaa ja tekee videotaidetta. Elinan ansiosta on julkaistu kolme kuvittajien kokoelmaa, jotka esittelevät Viron kuvittajia ja heidän töitään.

Elina on maalannut aktiivisemmin viimeiset kuusi vuotta. Elinan maalaukset ovat usein koristeellisia ja jos niistä etsittäisiin yhteisiä piirteitä, niin on havaittavissa, että niissä kuvataan usein naisia ja luonnollisia elementtejä. Jos häneltä kysytään, miten hänen työt syntyvät, niin monipuolinen taitelija ei osaa laittaa itseään kehyksiin myöskään luodessa, jonka takia hän onkin tehnyt sekä sellaisia töitä jotka ovat syntyneet ajatuksissa ja vasta silloin ilmenneet kankaalle että sellaisia, jotka ovat saaneet muotonsa vasta työn aikana.

Kaikkiin Elinan töihin pääsee tutustumaan silloin kuin Arte Galeriimaja on valmis, mutta kolmeen työhön pääsee tutustumaan jo tänään rakennuksen aulassa ja malliasunnossa. Tule katsomaan ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 56 110 070.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070