Perton Ehitus

Perton Ehitus on yli 12 vuotta kestäneen toimintansa aikana asettanut tavoitteekseen kodikkaan ja mukavan asuinympäristön luomisen. Aloitimme historiallisten rakennusten entisöinnistä lisäämällä nykykodeissa arvostettavia arvoja ja nykyaikaisia energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja. Kehityskohteissa tavoitteenamme on luoda arkkitehtonisesti moderni asuinympäristö vanhojen talojen entisöintikokemuksen opettamaa perusteellisuutta käyttämällä. Ympäristöllisesti arvokkailla alueilla tarkoitus on sovittaa olemassa olevat rakennukset rakentamiimme uusiin asuinrakennuksiin.

Rakennusten entisöintitöiden tekemistä varten Viron Museovirasto on myöntänyt meille toimiluvan arkkitehtuurimuistomerkkien kunnostamiseen. Olemme saaneet myös monia palkintoja, esimerkiksi Tallinnan Kulttuuriperinnön osaston kunniakirjan Wismari 47 -kerrostalon entisöinnistä vuonna 2012, Tallinnan Kaupunkisuunnitteluviraston (Linnaplaneerimise amet) palkinnon „Parhaat kunnostetut talot ympäristöalueella 2015” Luise 27/1- ja 27/2 -talojen kunnostuksesta, „Paras kunnostettu talo ympäristöalueella 2016“ Kunderi 25 -talon kunnostuksesta sekä palkinnon „Vuoden kivikatto 2015” Tina 26 -talon entisöinnistä.

Creditinfo Eesti AS on myöntänyt Perton Ehitus OÜ:lle „Menestynyt virolainen yritys" -tunnustuksen. Äripäev AS palkitsi Perton Ehitus OÜ:n „Virolainen gaselliyritys 2015" -tunnustuksella. Perton Ehitus OÜ on Viron Kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen ja kuuluu Viron Kiinteistöyritysten liittoon.

Kehityskohteiden valinnassa kiinnitämme huomiota alueen arvoihin ja mahdollisuuksiin, mitä uusi koti voisi tarjota asukkailleen. Arvostamme ympäristön säilyttämistä ja sille lisäarvon antamista – olemme rakentaneet ja entisöineet koteja Kassisabassa, Kalamajassa, Kadriorgissa ja muilla arvostetuilla asuinalueilla.

Ihmiset luovat kodikkuuden tunteen, mutta kodin rakentavat asiantuntijat. Olemme rakentaneet tai entisöineet Tallinnan keskustassa ja sitä ympäröivillä arvostetuilla asuinalueilla yli 40 asuinrakennusta ja luoneet kodikkaan asuinympäristön monille perheille.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070