JA ASU

Arte Galeriimaja Telliskivin luovaa keskusta vastapäätä tuo yhteen ne, kenelle kauneus on elämäntapa ja mukava käytännöllisyys välttämätöntä. Tapaa ystäväsi mukavasti talon sisustetussa aulassa. Pyörän voit jättää pyörävarastoon tai viedä hissillä asuntoon.

TERVETULOA TAKAISIN!

SULJE

... ja ilmoitamme

  • kun tulossa on esittelypäivä alennuksineen
  • rakennustöiden edistymisestä ja uutisista
  • kun myyntiin tulevat uudet projektit

TERVETULOA KALAMAJAAN.

Kalamaja elää: Telliskivin luova keskus, Kultuurikatel ja Kultuurikatla aed kehittyvät jatkuvasti yhä keskeisemmäksi kulttuurielämän ytimeksi. Kalamaja on kokonaisuutena muuttunut rakastetuksi elinympäristöksi kunnostetuilla puutaloilla reunustettujen katujen, vihreyden ja runsaiden kahviloiden ansiosta.

Raikasta meri-ilmaa pääsee nauttimaan kävelyretkillä merenrantaan. Keskusta ja vanha kaupunki ovat lähellä – sijainti luo nopean yhteyden sekä kävellen, pyörällä että julkisilla.

Katso kuvia sijainnista

LOISTAVA ELINYMPÄRISTÖ

Arte Galeriimaja sijaitsee yhdellä Tallinnan nopeimmin kasvavalla ja suosituimmalla alueella. Telliskivi 49 läheisyydessä sijaitsevassa luovassa keskuksessa toimii yli 200 yritystä. Sieltä löytyy ravintoloita ja katuruokaa, kahviloita, putiikkeja, harrastus- ja taidekauppoja, sekä esimerkiksi pyörästudio ja hieronta. Alueen maisemoidut kadut ja puistot leikkikenttineen tekevät ulkona olosta nautittavaa – ja suosituin liikkumistapa on täällä pyörä.

Perton Ehitus - LUOMME KOTOISAN ELINYMPÄRISTÖN 

Perton Ehitus on yli kahdentoista toimintavuoden aikana asettanut tavoitteekseen luoda kotoisia ja mukavia elinympäristöjä. Kehityskohteita valitessa keskitymme alueen arvoihin ja mahdollisuuksiin, joita uusi koti voisi asukkailleen tarjota.

Ammattitaitoamme on tunnustettu Tallinnan Kulttuuriperintöosaston kiitoskirjeellä "Paras kunnostettu talo arvoalueella 2016" sekä monilla muilla palkinnoilla.

Olemme rakentaneet tai kunnostaneet pääasiassa Tallinnan keskustassa ja sitä ympäröivillä arvostetuilla alueilla yli 40 asuinrakennusta ja luoneet sen yhteydessä kotoisan elinympäristön monille perheille. Tutustu rakennus- ja kehitysprojekteihimme www.perton.ee

ARTE GALERIIMAJA MYYNTI ON ALKANUT – OTA YHTEYTTÄ!

ARTE GALERIIMAJA MYYNTI ON ALKANUT – OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

PRIIT LILLEVÄLI
MYYNTIKONSULTTI
PRIIT@PERTON.EE

(+372)56 110 070

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PROJEKTEIHIMME!