KALAMAJAN VIHREYS YHDISTETTYNÄ TELLISKIVIN LUOVUUTEEN

Arte Galeriimaja asub Tallinna ühes kiiremini kasvavas ja populaarsemas piirkonnas – Telliskivi loomelinnaku vastas. Alates endise Balti Raudtee tehasehoone erastamisest aastal 2009 on siia koondunud üle 200 loomemajandusliku ettevõtte, mis on leidnud oma kodu uuele elule aidatud vanades tööstushoonetes.

Siit leiab restorane ja tänavatoitu, kohvikuid, butiike, hobi- ja kunstipoode kuid ka näiteks rattastuudio ja massaažisalongi. Loomelinnaku kõrval asub värskelt valminud Balti jaama turg, kust on võimalik soetada kõik igapäevaeluks vajalik - et kõht oleks täis ja värske toidukraam laual.

Katso kuvia sijainnista

LOISTAVA ELINYMPÄRISTÖ

Telliskivi 49 sijaitsee sisäkadulla, parinkymmenen metrin etäisyydellä kadusta, jonka ansiosta taloa ympäröivä alue on rauhallinen myös silloin, kun luovassa keskuksessa järjestetään kulttuuritapahtumia tai juhlia – hulina jää pääasiassa katualueelle. Sijainti Kalamajan ja Pelgulinnan rajalla tuo industriaaliseen ympäristöön kasvillisuutta ja vihreyttä, talon välittömässä läheisyydessä on vihreä virkistysalue leikkipuistolla. Kalamajan jatkuvasti laajenevien kävely- ja pyöräteiden ansiosta Arte Galeriimajaan pääsee mukavasti pyörällä ja usein pyörä onkin nopein tapa liikkua alueella. Virkistävää vihreyttä on sekä Kalamajassa että Pelgulinnassa. Alueen maisemoidut kävelykadut ja puistot leikkipuistoineen muuttavat ulkoilun nautittavaksi. Muutaman kilometrin päässä sijaitsee Kalasadam ja Kultuurikilomeeter sekä toisessa suunnassa suosittu Stroomin rantapuisto.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070