JA VUOKRAA

Kalamaja. Vanha kaupunki kävelyetäisyydellä, keskustaan pääsee nopeasti ja kätevästi raitiovaunulla. Talossa on saatavilla lisäpalveluja – siivous, pyykinpesu ja korjaus.

Älykkään oviratkaisun ansiosta ei tarvitse käydä paikan päällä itse. Voit ostaa asunnon sisäänrakennetuIlla keittiö- ja kylpyhuonekalusteilla sekä koneilla.*

*Saatavana 01.10.18 asti.

TERVETULOA TAKAISIN!

SULJE

... ja ilmoitamme

  • kun tulossa on esittelypäivä alennuksineen
  • rakennustöiden edistymisestä ja uutisista
  • kun myyntiin tulevat uudet projektit

TERVETULOA KALAMAJAAN.

Kalamaja elää: Telliskivin luova keskus, Kultuurikatel ja Kultuurikatla aed kehittyvät jatkuvasti yhä keskeisemmäksi kulttuurielämän ytimeksi. Kalamaja on kokonaisuutena muuttunut rakastetuksi elinympäristöksi kunnostetuilla puutaloilla reunustettujen katujen, vihreyden ja runsaiden kahviloiden ansiosta.

Raikasta meri-ilmaa pääsee nauttimaan kävelyretkillä merenrantaan. Keskusta ja vanha kaupunki ovat lähellä – sijainti luo nopean yhteyden sekä kävellen, pyörällä että julkisilla.

Katso kuvia sijainnista

LOISTAVA ELINYMPÄRISTÖ

Arte Galeriimaja sijaitsee yhdellä Tallinnan nopeimmin kasvavalla ja suosituimmalla alueella. Telliskivi 49 läheisyydessä sijaitsevassa luovassa keskuksessa toimii yli 200 yritystä. Sieltä löytyy ravintoloita ja katuruokaa, kahviloita, putiikkeja, harrastus- ja taidekauppoja, sekä esimerkiksi pyörästudio ja hieronta. Alueen maisemoidut kadut ja puistot leikkikenttineen tekevät ulkona olosta nautittavaa – ja suosituin liikkumistapa on täällä pyörä.

Perton Ehitus - LUOMME KOTOISAN ELINYMPÄRISTÖN 

Perton Ehitus on yli kahdentoista toimintavuoden aikana asettanut tavoitteekseen luoda kotoisia ja mukavia elinympäristöjä. Kehityskohteita valitessa keskitymme alueen arvoihin ja mahdollisuuksiin, joita uusi koti voisi asukkailleen tarjota.

Ammattitaitoamme on tunnustettu Tallinnan Kulttuuriperintöosaston kiitoskirjeellä "Paras kunnostettu talo arvoalueella 2016" sekä monilla muilla palkinnoilla.

Olemme rakentaneet tai kunnostaneet pääasiassa Tallinnan keskustassa ja sitä ympäröivillä arvostetuilla alueilla yli 40 asuinrakennusta ja luoneet sen yhteydessä kotoisan elinympäristön monille perheille. Tutustu rakennus- ja kehitysprojekteihimme www.perton.ee

ARTE GALERIIMAJA MYYNTI ON ALKANUT – OTA YHTEYTTÄ!

ARTE GALERIIMAJA MYYNTI ON ALKANUT – OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

PRIIT LILLEVÄLI
MYYNTIKONSULTTI
PRIIT@PERTON.EE

(+372)56 110 070

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PROJEKTEIHIMME!