Meillä on ilo kutsua teidät kaikki Arte Galeriimajan (Telliskivi 49) malliasunnon ensiesittelyyn 13. marraskuuta 12.00–19.00. Ensimmäistä kertaa Perton Ehitusen historiassa olemme rakentaneet valmiiksi myös talon aulan yhdessä malliasunnon kanssa. Aulan omaperäinen viherseinä luo luonnonläheisen ja lämpimän tunnelman, yhdistäen Telliskivin edistysmielisen luovan ilmapiirin ja Pelgulinnan vihreyden.

Malliasunto on 41,5 m2 kokoinen kaksio, jolla on söpö 4,7 m2 parveke. Viimeistelytyöt on tehty Classic paketin perusteella, jolle on omaista kirkkaus ja luonnollisuus, jolle antaa lämpöä luonnollisen tammen sävyinen lattia. Esittelemme asunnossa myös tarjoamiamme sisäänrakennettujen huonekalujen ja tekniikan mahdollisuuksia (paketti sisältää eteisen vaatekomeron sekä keittiökalusteet yhdessä lavuaarin, hanan ja integroitujen keittiökoneiden kanssa).

Älä unohda, että näkemällä ja kokemalla tiedät parhaiten, joten nähdään Arte Galeriimajan aulan ja malliasunnon esittelyssä!

PS! Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä myyntiedustajaamme Priit Lilleväliin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla +372 56 110 070.

Tule ja koe Arte Galeriimajan malliasunnon ja aulan ensiesittely 13. marraskuuta.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070