Marraskuun alkupuolella valmistui Arte Galeriimajan aula ja malliasunto, jotka antoivat jo melko valmiin talon tunteen. Todellisuudessa talon valmistumiseen menee vielä aikaa, sillä työt päättyvät vasta ensi keväänä.

Joulukuuhun mennessä olemme päässeet ensimmäisen kerroksen viimeistelytöihin – lattialle on jo asennettu vastaavasti viimeistelypaketille joko tammi tai valkeahko tammi vinyylilattiat ja tällä hetkellä on käynnissä seinien maalaustyöt. Myös toisen ja kolmannen kerroksen asunnot saavuttavat parhaillaan ilmettään. Neljännessä kerroksessa, jossa on eniten vapaita asuntoja (voit valita kuuden asunnon joukosta), rakennetaan vasta kipsiseiniä.

Arte Galeriimajan ensimmäinen kerros on hieman korkeammalla maanpinnasta, joka antaa kerroksen asukkaille lisää arvostettua yksityisyyttä. Talon alle rakennetaan puoliksi avoin pysäköintialue, jonka takia talon Telliskivi kadun puoleisessa päässä on suuri reikä – siellä tehdään parkkipaikalle vievän tien tukirakenteiden betonitöiden valmistelutöitä.

Arte Galeriimajan julkisivu saavuttaa pian valmiutensa – julkisivutyöt päättyvät pian suunnitellusti ja joulukuun puolivälissä taloa ympäröivät rakennustelineet puretaan ja talon lopullinen ilme aukeaa näkyville kaikille.

Arte Galeriimajassa on vielä vapaita asuntoja. Tutustu niihin kotisivuillamme tai ota mieluummin yhteyttä Priituun yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 56 110 070.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070