31.07.2018

Ihanista kesäsäistä ja auringosta huolimatta työt Telliskivi 49 osoitteessa ovat edenneet sujuvasti. Arte Galeriimajan kerrokset ovat valmiina ja tällä hetkellä asennetaan kattopaneeleja, jonka jälkeen ladotaan kaide ja aloitetaan kattotöillä.

Samalla kun yksi osa tiimistä valmistelee taloa kattotöitä varten, toinen asentaa kehyksiä parvekkeille. On kivaa ajatella, että suurin osa Arte Galeriimajan kaksioiden asukkaista pääsevät jo vuoden päästä nauttimaan lämpimistä kesäsäistä omilta parvekkeiltaan. Jos ajatellaan iltoja – sitä kultaista hohtoa, jonka aurinko muodostaa laskiessaan arvokkaan Pelgulinnan katoille ja pihoille –, on ilo riemuita niiden kanssa, jotka luovat asunnoista oman kodin. Olemme myöskin rakennusta suunnitellessa keskittyneet talvikuukausiin – juuri sen takia valittiin ilmastointi lämmöntalteenottojärjestelmällä, jotta voitaisiin minimoida talvikuukausien lämmityskustannuksia. 

Telliskivi 49 työmaalle saapuivat myös Arte Galeriimajan toisen kerroksen ikkunat – kyseessä ovat 3-kertaiset lasipaketti-ikkunat, joiden asentaminen kuuluu tämän viikon työlistalle.

Jos et ole vielä ottanut yhteyttä Priituun (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) saadaksesi paremman katsauksen hankkeesta, niin tee se varmasti, sillä saatavilla olevien asuntojen määrä vähenee.

 

 

  

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

*

MARIIN KULL
MYYNTIKONSULTTI
MARIIN@PERTON.EE

(+372)56 110 070